2010. szeptember 4., szombat

A 10 legjobb szextipp férfimagazinokból

Nemcsak a női magazinokban található számtalan hasznos szextipp, hanem a férfiaknak szóló újságokban is. Itt a 10 legjobb, hogy megtudd, a pasik miben mesterkednek!

A szex nem verseny

A Men's Health magazin a No. 1 szextippnek ezt találta, erre a tanácsra érdemes hallgatni. Tehát lassítsatok fiúk! „A szex nem verseny, hagyj időt magadnak, hogy felfedezd a testét. Fókuszálj a combjára és az alhasára. Írj egy képzeletbeli kört a szeméremajkai körül, és ne lépd át, míg csókolod, nyalogatod és kényezteted!"


Fejmasszázs

A Maxim férfimagazin brit változatában azt tanácsolják a pasiknak, masszírozzák a barátnőjük fejét. „A csajok imádják a fejmasszázst! Beindítja a bizsergést a fejbőrükben, mely egyre lejjebb és lejjebb kúszik a testükön egészen odáig. Bár nem tűnik erotikusnak, egyáltalán nem biztos, hogy nem eredményes." Gyerünk srácok, lehet próbálkozni!


Gyúrjunk együtt

A Men's Health magazin felhívja a férfiak figyelmét arra, ha együtt sportolnak párjukkal, az megemeli a dopaminszintet a szervezetben és csökkenti a feszültséget, így a szexet is felszabadultabbá teszi. „A férfiak teste futás után egy olyan kemikáliát termel, mely a tesztoszteron származéka és nőkben szaglás útján kelti fel a nemi vágyat." Bár van benne igazság, azt javasoljuk a pasiknak, randi előtt, kondi után ejtsenek meg egy zuhanyzást. A tisztaság is szexi.


Bók, bók és még bók

A Men's Health 2000 nő részvételével végzett egy vizsgálatot, melyben arra volt kíváncsi, mit szeretnének a nők legjobban az ágyban. A válasz szinte egyöntetű volt: minél több bókot szeretnénk hallani. De ne csak azt suttogják: „Hű, de szexi vagy!', ugyanis ez kevés. Az is kiderült, sokkal jobban szeretik a nők azokat a megjegyzéseket, amelyek csakis az ő testükre vonatkozhatnak. Ám nem szabad elfelejteni, a pasik is éppúgy imádják és igénylik, hogy a nők bókoljanak nekik.


Koncentrálj a lábára

„Talán még nem jöttetek rá, milyen fontos szerepe van a meleg lábfejnek. Ha nem hideg a nő lába, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy eljut a csúcsra. Egy holland kutatás szerint 30%-kal is növelheti az orgazmus esélyét".


Lassú tánc

A Maxim magazin szerkesztői azt tanácsolják, lejtsetek egy lassú párost a hálószobában, ugyanis „a lassúzás régen elfeledett, bár fontos része a csábításnak. Vissza akarjuk kapni!" Zseniális ötlet!


Jelmezverseny

Attól, hogy úgy gondolod, a szerepjáték nem neked való, a Maxim azt javasolja, próbáld csak ki! „Ha jól csinálod, a szerepjáték egészen új távlatokat nyithat a szexben és a párkapcsolatodban. Sok nő szexinek és felszabadítónak tartja más bőrébe bújni, ugyanis ekkor levetkőzheti saját elveit és gátlásait". A lényeg, hogy egyszerű legyen és szórakoztató. Ha nem tetszik, csak nevess az egészen!


Válassz zenét okosan

A dallamok hangulatba is hozhatnak, de akár le is lombozhatnak. A Men's fitnesz magazin azt javasolja, „ készíts egy lejátszási listát romantikus számokból az iPododon, amit egész éjszaka hallgathattok kellemes háttérzajként. Persze a számokat variálhatjátok, ahogy csak szeretnétek, de a legjobb, ha valami könnyeddel kezdtek, majd haladtok a keményebb számok felé". Bizony, a lányok többsége nem feltétlenül indul be egy Metallica dalra.


Légy spontán!

„A spontaneitás egy olyan kulcsfontosságú összetevő, mely sok kapcsolatból kiveszik az idő múlásával. Az ágy lesz a fizikai érintkezés fő színtere, hiszen egyszerű, kényelmes és közel van. Kezdetnek az sem rossz, ha a lakás más-más pontján csináljátok, akár ugyanabban a pózban, és ugyanannyi előjátékkal mint a hálóban. Rögtönözzetek, és csináljátok mindennek az ellenkezőjét, így kikerülhettek az unalmas rutinból".


Új pózok

A Men's Health magazin azt ajánlja, próbáljátok ki a „Kubai búvár pózt! A férfi kerüljön felülre és kérje meg a nőt, hogy húzza fel a lábait a mellkasához, majd támassza a talpát a férfi két vállára. Így sokkal mélyebben és intenzívebb lesz a behatolás!"

Nincsenek megjegyzések: