2009. június 6., szombat

Kesze-kusza pozitúrák 2.

A Káma Szútra egyes pózai tényleg olyanok, amibe vagy a kezed vagy a lábad törik bele. Jó esetben csak egy kis izomláz kíséri majd az éjszakai mulatozást. Ám a könyv szerzője gondolt azokra is, akik nem rendelkeznek akrobatikus képességekkel vagy konkrétan fájnak az ízületei és már nem olyan hajlékonyak. Lássuk a pozitúrákat! 


Ha kényelmes, ám mégis izgalmas szeretkezésre vágysz a Lótusz pozíciót neked találták ki. A lényege, hogy a lábaitok lótusz szirmokat formáznak. Megvalósítása nagyon egyszerű: a férfi törökülésben ül, de nem húzza a lábait szorosan a testéhez, hanem inkább egy kis öblöt formál, amibe a nő beleül. Mikor kellően közel kerültök egymáshoz, a nő kulcsolja össze a lábát a férfi derekán, mintha a nő is törökülésbe akarna ülni. Persze ne szorítsátok, mert akkor nem tudtok mozdulni, és úgy összetapadtok, hogy akár lerúghatjátok az éjjeli szekrényről a lámpát, ahogy megpróbáltok kibogozódni. Lényege ennek a póznak, hogy lágyan ringatózva juttok el a csúcsra, anélkül, hogy bármelyikőtök megerőltetően mozogna. A szeretkezés emiatt hosszabb ideig fog tartani és az biztos hogy mindketten eljuttok a csúcsra. Ezt a szeretkezési formát a szerelmesek pózának is nevezik, mert olyan közel vagytok egymáshoz, mintha egybe akarnátok olvadni. A lágy mozdulatok pedig a romantikát és a szenvedélyt fokozzák.



A Reggeli csillag pozíció kicsit körülményesebb azoknak, akiknek a térde már nem olyan hajlékony. Ilyenkor ne próbálkozzatok vele! A póz lényege, hogy a férfi egy széken ül, a nő pedig háttal óvatosan ráereszkedik. Így a nő pici rugózó mozdulatokkal irányíthatja a szeretkezést; meghatározhatja a sebességet és a mélységet. A pasi gyönyörködhet a látványban, ahogy párja fel-le mozog és közben a kezeivel simogathatja. Fontos azonban, hogy megtaláljátok a megfelelő behatolási szöget. Bár ez most úgy hangzik, mint egy mérnöki terv, de sok fájdalomtól kíméled meg magad és őt is, ha megfelelő az irány. És a legfontosabb: az elején csak óvatosan. Nem kell a férfi ölébe zuhanni, nehogy félrecsússzon, mert könnyen beletörhet a bicska a hevességbe. 


A Harcos pihenője póz az egyik legjobb, ha unod a misszionáriust és fekve szeretnétek maradni. A harcos az oldalán fekszik, lustálkodva pihen, könyökével kitámasztja a fejét. A dárdája mered előre amibe a nő belecsusszan. De nem ám háttal, hanem úgy, hogy a lábait felhúzza és szemből engedi magába a fegyvert. Majd ha teljesen benn van akkor ráteszi a lábait a harcos oldalára. Így a nő merőlegesen lesz harcosára. Ő most lassú csípőmozgással a nőbe mártja fegyverét. Garantáltan élvezni fogjátok a mozgást és csak a végén jut majd az eszetekbe, hogy ez itt a Paradicsom. 


Mi jut eszedbe arról, ha a Tej és a Víz egyesül? Ha a tejbegríz, akkor nyomás azonnal az ágyba, hogy frissítsd a memóriádat. A pasi üljön az ágyra, a nő pedig üljön háttal az ölébe, de úgy, hogy a férfi húzza fel picit a lábát. A nő ragadja meg a pasi bokáját, és hajoljon előre. A lábait tegye oldalra, így tud fel és le mozogni, miközben a srác is élvezi. Íme az egyesülés netovábbja, ami tuti nem ég oda. 



Az Alsó Egyesülés, amit kevés hajlékonysággal is bevállalhatsz azoknak a pároknak való, akik már régebb óta együtt vannak és a szeretkezés mélységét szeretnék élvezni. Az egyesülés akkor működik a legjobban, ha bíztok egymásban és a nő engedi párját olyan mélyre hatolni, amennyire csak tud. A nő feküdjön a hátára, a férfi pedig térdelve hatoljon belé. A nő tegye a talpát a férfi mellkasára miközben ő felfedező útra indul. A póz lényege a hosszú és mélyen elnyújtott szeretkezés. Aki gyors menetre vágyik, ezt felejtse el. Itt a mély egyesülés a lényeg és a meghittség. A férfi legyen óvatos, mert fájdalmat okozhat ha nagyon heves és a nő könnyen megsérülhet. Ha imádja a férfi az első behatolás érzését, akkor ezt neki találták ki. Mivel a mozgás nem rövid és gyors, hanem hosszú és lassú többször átélheti ezt az érzést. A nőnek pedig nincs más dolga, mint élvezni a szeretkezést. Másnap garantáltan nem ébredtek izomlázzal. 


Nincsenek megjegyzések: