2009. június 6., szombat

Kesze-kusza pozitúrák 1.

Ha már unod a hagyományost, vágj bele valami újba! A misszionárius póz rég nem trendi, a lovagló póz már nem nagy szám, a kutyapóz szokványos. Ezeket mind ismered. De mi van a Káma kerekével? Azt hiszed, ez egy újfajta gumiabroncs? Tévedsz. Ez egy pozitúra elnevezése. Látom, van még mit tanulnod. Lássuk! 

A szex az örömszerzés egyik legbensőségesebb formája. Nem olyan mintha valakinek a fülébe suttogod titkos vágyaid és beleborzong. Itt bizony hozni kell a formát és élvezni minden pillanatot. A szexben nincsenek tabuk, ha mégis azokat le kell dönteni. Mókának és a nevetésnek az ágyban is helye van, így hát kit érdekel, ha a pozitúrák kipróbálásakor leborultok az ágyról? Legyetek kísérletező kedvűek és próbáljátok ki a következő pózokat. Csak a nyakatok ki ne törjön. Vagy valami más... 


Az első póz legyen a Káma kereke. És még mielőtt elgurulnátok, nézzük csak, hogyan is kell. A lényeg, hogy a férfi kinyújtott lábakkal ül az ágyon és kis terpeszbe teszi lábait. A nő az ölébe ül úgy, hogy a lábait a férfi dereka mellett két oldalt kinyújtja. És most kapaszkodjatok egymásba és gyerünk. De azt jó, ha tudjátok, ennek a póznak a célja nem az orgazmus elérése, hanem a nyugalom és a teljes kikapcsolódás. Így ebben a pózban felkészülhettek a gyönyörokozásra. Mozogjatok együtt és érezzétek egymást. Kerüljetek harmóniába egymással, ringjatok előre – hátra, csak le ne essetek az ágyról. A kevésbé rutinosak, akik most ébrednek a misszionárius póz okozta kényelmességből, kicsit melegítsenek be előtte, nehogy begörcsöljenek a lábaik! Nincs is rosszabb egy begörcsölt combizomnál akkor, amikor a szeretőd épp benned van.

Ha kellően összehangolódtatok a Káma kerekével, folytassátok a szeretkezést a Lóversennyel. Persze nem arra gondolok, hogy most durr bele, és tíz perc múlva vígan durmol a pasi, és a nő duzzogva fordul a fal felé. Ez a póz egy különleges lovaglópóz. A nő irányít a férfi pedig élvezi a látványt. A férfi a hátán fekszik és felhúzza a lábait. A nő a két lába közé guggol és ráereszkedik a férfi dárdájára. És mehet is a rugózás. Támaszkodhat a nő a férfi kezén vagy a lábain is. Csak arra figyeljen, nehogy ráessen. 


Ha ez a póz túlságosan kényelmetlennek tűnik, próbáljátok ki a Két hal pozitúrát. Feküdjetek egymással szemben és a nő tegye fel a lábát úgy a férfi combjára, hogy ő be tudja illeszteni magát a nő lábai közé. Így mozgás közben figyelhetitek egymást, a kezetek is szabad, azt csinálhattok egymással, amit csak akartok. Ezzel a pózzal nem hibázhattok, a leesés veszélye nullára csökken, ha nem az ágy szélén próbálkoztok. Igen kényelmes és meghitt póz, ráadásul azok is gyakorolhatják, akik valami oknál fogva nem vehetnek részt erőpróba jellegű pozitúrákban – például terhes nők, hátfájósok, stb. 

A kísérletezőbbek próbálják ki a Kígyó csapdát. Ez egy elég nyakatekert póz, elsőre lehet, hogy nem is sikerül megmozdulni. De egy vicces próbát megér. A férfi feküdjön a hátára és nyújtsa ki a lábát. A nő szintén feküdjön a hátára, de ne a férfi mellé, hanem rá. Ez még nem is olyan bonyolult. És a csavar: Mindkettőtök feje a másik lábánál legyen. Tehát úgy kell a férfin feküdnie a nőnek háttal, hogy egymásra nézzenek és a fejek ellentétes oldalon legyenek. A kígyó bújjon be a csapdába, és próbáljon meg kiszabadulni. Ha sikerült újra bemegy, és megint kijön. Csupa móka, kacagás. Ez igazából olyan pároknak való, akik szeretnek nevetni is az ágyban és nem a tízperces menetek hívei. Próbáljátok ki a feszültség oldására, a kikapcsolódásra kiváló. 

Az orgazmust azonban az Éneklő majom pózzal fogjátok elérni. Ettől a póztól a nő is garantáltan dalra fakad. Üljetek egymás ölébe és a férfi nyújtsa ki a lábát. Támaszkodjon meg hátul, a nő pedig kapaszkodj a felső testébe és mozogjon! Ez a póz majd a fellegekbe repít mindkettőtöket és biztos, hogy nem megerőltető. Míg a nő a saját tempójában irányít, addig a férfi végignézheti, ahogy kedvesét a mennyekbe repíti. A férfiak imádják ezt a pózt, mivel látják a párjukat közben. Csókok, érintések, minden belefér, így a kezeitek és a szátok sem maradt tétlen. 

Egy dolgot ne felejtsetek el: másnap megismételni az egészet! :o)


Nincsenek megjegyzések: