2009. június 7., vasárnap

Kesze-kusza pozitúrák 3.

Eddig voltak a kényelmes és kevésbé megerőltető pózok, de most próbáljátok ki azokat is, amelyek elsőre lehet, hogy bonyolultnak tűnnek! A szex nemcsak a testi kielégülést kell hogy szolgálja, hanem a lelkit is. Ha csak jót nevettek ezeken a pózokon, már az is sokat segít, hogy felszabaduljon a lelketek, és kicsit kikeveredjetek a mindennapi mókuskerékből. Figyelem! Némelyik előtt a bemelegítés kötelező! 


Ha újfajta élményekre vágysz, akkor a Félénk nő egyesülése pozíciót neked találták ki. Persze nem kell szégyellősnek lenned, hogy kipróbálhasd, bátran vágj bele! De először is ki az ágyból! Ez a póz a székre való. A férfi üljön le a székre, a nő pedig szemből ereszkedjen rá. De ne üljön le, most a comb és a vádli izmokat fogja erősíteni. Közben elterelődik a figyelem a szeretkezéssel. Ha a nő ráereszkedett, akkor a férfi karolja át a derekát, hogy megtartsa, majd a nő kezdjen el szorosan hozzásimulva mozogni! Ez a póz jó, mert a nő irányítja az egyesülés milyenségét, a ritmust és a mélységet. Közben formálja a comb és fenékizmokat, jó hatással van a vérkeringésre és edzi a szívizmokat. Javítja a keringést ezáltal fokozza az anyagcserét. Kellemeset a hasznossal? Ez a póz tökéletes kombináció. 



A Tehén egyesülés pozíció nem más, mint egy picit megvariált kutyapóz.  A férfi a nő mögött térdel, míg a nő előtte – ez a kutyapóz. A Tehén póz viszont abban különbözik, hogy a férfi a nő hátára hajol. Valószínűleg ez már megtörtént, ha a férfi nagyon fáradt volt, vagy a kezeit is szerette volna használni szeretkezés közben és nem csak a nő csípőjébe kapaszkodni. A nőnek le kell tenni az alkarját is, nem csak a tenyerén támaszkodni. Tehát a tehén póz nem más, mint az új csomagolást kapott kutyapóz. Akár egy legelőn is kipróbálhatjátok, ha a szabadba vágytok, hisz itt a jó idő. Csak rajta ne kapjon titeket valaki, mert ellesi a technikátokat. 


Szereted nézni a párod szeretkezés közben? Oda vagy a látványért ahogy a csúcsra jut? Akkor a Rákolló pozíciót szeretni fogod. Előtte bemelegíthettek karra, mert folyamatosan támaszkodnotok kell. Pasi alul, nő felül. A férfi leül kinyújtott lábakkal és hátul megtámaszkodik a tenyerén. A nő ráülsz vele szemben, de nem nyújtja oldalra a lábaidat, hanem felhúzza a teste mellett és azon is támaszkodik. Már bonyolult? Mérjétek stopperrel, mennyi idő alatt sikerül felvennetek az alap pozíciót! Ha megvan, a nő kezdhet mozogni, előre, hátra, fel, le – ahogy sikerül. Ha nem az se baj, legalább jót nevettek. 


A Madarak egyesülése pózhoz szerencsére nincs szükségetek szárnyra. De az biztos, hogy az élvezettől a fellegekben fogjátok érezni magatokat. A pozíció a következő: a pasi a hátán fekszik, felhúzza a lábait. A nő az ölébe ül, de háttal neki és megtámaszkodik a térdén. És indulhat a mozgás. Ha van kamerátok és szerettek felvételeket készíteni, akkor ezt vegyétek fel! Ahogy a lábaitok mozognak tényleg olyan, mintha szárnyak verdesnének. Így a férfinek kétszeres örömet okoz. Egyrészt a férfiak imádják a nőket hátulról nézni miközben szeretkeznek, másrészt szeretnék ezt felvenni, vagy többször megnézni, visszajátszani, vagyis egyik nagy vágyuk válna valóra, ha felvehetnék a szeretkezést. Ezek a pózok tényleg igénybe veszik főleg a nő izmait, jól átmozgatják, de egy aerobic órától sokkal élvezetesebb és izgatóbb módon. Hát nem megéri? 

Nincsenek megjegyzések: